dilluns, 9 de juliol del 2012

7/7/2012 - QUEDEM AL MOLÍ ...

Aquest dissabte hem quedat per primer cop sobre el terreny, a les sis de la tarda.  La intenció és tenir-hi un primer contacte, veure què s'hi ha de fer, fer un reportatge fotogràfic exhaustiu abans de començar la intervenció, prendre algun amidament ....   Ens hi trobem onze persones, i més tard se'n van incorporant més,  fins arribar a disset.   L'equip fotogràfic ha començat la seva feina i després d'una volta de reconeixement del terreny, decidim començar a fer neteja d'un tros, a la part del darrera del Molí.

Vist que aquesta hora encara fa molta calor, i que el dia és molt llarg, pel proper dissabte quedarem una mica més tard, a 2/4 de 7 de la tarda, i així, si convé, allargarem les tasques més cap al tard.

Us deixem una mostra del reportatge fotogràfic fet, i us anunciem que ja està en funcionament el facebook de el Molí Fariner d'en Jordà, us convidem a què us en feu amics.

















1 comentari:

  1. Hola Familia

    Estoc molt contenta pel "meu pont romá " per mi sempre tindrá aquest nom, seria molt feliç que podi tornar a lluïr, te tants secrets, a vist tantes coses...

    Per que no poseu un apartat de seguidors ?
    petonets Susanna

    ResponElimina