dilluns, 23 de juliol del 2012

21/7/2012 - TERCERA INTERVENCIÓ I ASSESSORAMENT TÈCNIC

Els primers d'arribar dissabte al Molí Fariner van ser els nens, nenes i caps de l'Esplai de Santa Susanna. Van pujar en bicicleta i van donar un bon cop de ma en les tasques de neteja de l'entorn.  Mentre els grups de neteja anaven fent, va arribar en Marc Bosch de Dòria, de l'empresa Antequem, i es va disposar a examinar l'entorn i les edificacions.  També va fer una petita explicació del què era un molí i com funcionava als membres de l'Esplai.  


Un cop feta la inspecció vam seure a xerrar, una xerrada molt interessant sobre els molins, el seu funcionament, l'entorn en el que ens trobem, el seguiment del projecte que hauria de seguir les fases de desbrossat, aixecament de plànols i confecció del projecte abans d'arribar a la possible fase d'excavacions.  Ens ofereix la seva col.laboració desinteressada en el projecte, cosa que agraïm.


També aprofitem aquesta setmana per senyalitzar amb advertiments sobre el perill d'acostar-se a les edificions, algunes d'elles molt inestables.  Si us hi acosteu tot passejant, us demanem que tingueu molta cura i que no us hi apropeu.


Quedem per fer una reunió de seguiment del projecte el dimarts, a les 19 h. a la Biblioteca Municipal amb tots els integrants dels diferents grups de treball que hi vulguin assistir.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada