dilluns, 10 de desembre del 2012

TEATRE AMB EL GRUP LA MAGNÒLIA DESTINAT A PROJECTES DE RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL


El cap de setmana de l'1 i el 2 de desembre la companyia de Teatre La Magnòlia va fer dues representacions al Local Social de Santa Susanna de la seva última obra : CASA EN VENDA, una obra molt divertida que va ser presenciada per un centenar de persones.

El fet significatiu és que La Magnòlia va oferir el 50% de la recaptació, un cop descomptades les despeses de muntatge de l'obra, a projectes de restauració del patrimoni cultural de Santa Susanna.  Aquesta proposta, acceptada per la Regidoria de Cultura, les entitats GESS i SSOM i el voluntariat per a la recuperació del Molí Fariner, ha significat un total de 197 euros que han quedat dipositats a la nostra entitat a l'espera de destinar-les a algun projecte que ben aviat es decidirà.

És una bona iniciativa que parteix de la ciutadania, igual que el voluntariat que ha fet possible la primera fase del projecte de restauració del Molí Fariner que s'ha portat a terme els mesos de juliol a setembre d'enguany.

Per això volem fer arribar el nostre agraïment al grup La Magnòlia, així com a totes les persones que van presenciar l'obra i amb les seves aportacions han fet possible aquesta donació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada