dilluns, 10 de setembre del 2012

8/9/2012 - SETENA INTERVENCIÓ I ARTICLE SOBRE EL PROJECTE AL BLOG "MARESME MEDIEVAL"

El dissabte dia 8 de setembre, un reduït grup de voluntàries va començar la tasca al Molí amb la neteja de la part del darrera de la taverna, on hi van fer una neteja molt important.  Seguirem el mes de setembre segons el calendari previst, tot recordant-vos que hem avançat les trobades a les sis de la tarda, i no descartem potser haver d'avançar de nou l'hora abans que acabi el mes.

Us recordem el calendari :


- Dissabte 15 de setembre, sessió de treball i ens visita en Jaume Vellvehí, coautor del llibre "Molrà el gra. Els Molins a la Baixa Tordera".
- Dissabte 22 de setembre, sessió de treball i ens visita per fer-nos assessorament en Joaquim Graupera, doctor en Història de l'Art.
- Dissabte 29 de setembre : JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI, acte públic :
  A les 9,30 del matí, visita guiada al Molí Fariner i xerrada "MOLINS I MOLES, UN PATRIMONI PER DESCOBRIR" a càrrec del Doctor Joaquim Graupera, Dr. En Història de l'Art per la Universitat de Barcelona.

També ens ha fet molta il.lusió l'esment al nostre projecte en l'article del Dr. Joaquim Graupera, en el seu blog MARESME MEDIEVAL, que podeu veure en l'enllaç.


Li agraïm l'encoratjament que ens fa per seguir amb la tasca de recuperació del patrimoni,  i esperem escoltar els seus coneixements al Molí el proper dia 22 de setembre. 

Així doncs, ens trobem a les 6 de la tarda el proper dissabte, al Molí Fariner, amb la visita d'en Jaume Vellvehí  !!!!

MARESME MEDIEVAL :
http://www.quimgraupera.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada