dimarts, 4 de setembre del 2012

25/8/2012 - SISENA INTERVENCIÓ I PROGRAMACIÓ PER SETEMBRE

Després de la parada del dia 11 d'agost amb motiu de la Festa Major, i del 18 d'agost pels avisos d'alt risc d'incendi, deguts a l'onada de calor, el dissabte 25 d'agost ens vam retrobar un grup reduït al Molí Fariner.
Si bé l'onada de calor es donava per acabada, el risc d'incendi encara era alt, així que vam fer la neteja d'un petit tram proper a la zona del molí, ja que la presència de joves voluntaris ens va animar les tasques.
Entre setmana un parell dels voluntaris van anar a trinxar la farda que havíem tret el dissabte.

Pel dissabte següent, 1 de setembre, al coincidir amb els actes organitzats a Can Ratés per les entitats ASAC, SSOM, TOCS, en els quals participàvem molts dels voluntaris del projecte, també vam suspendre l'activitat.

Pels propers dies el calendari d'activitat previst és el següent :

- Dissabte 8 de setembre, sessió de treball normal.
- Dissabte 15 de setembre, sessió de treball i ens visita en Jaume Vellvehí, coautor del llibre "Molrà el gra. Els Molins a la Baixa Tordera".
- Dissabte 22 de setembre, sessió de treball i ens visita per fer-nos assessorament en Joaquim Graupera, doctor en Història de l'Art.
- Dissabte 29 de setembre : JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI, acte públic :
  A les 9,30 del matí, visita guiada al Molí Fariner i xerrada "MOLINS I MOLES, UN PATRIMONI PER DESCOBRIR" a càrrec del Doctor Joaquim Graupera, Dr. En Història de l'Art per la Universitat de Barcelona.

Properament us publicarem el programa sencer de les Jornades, amb actes molt interessants arran del nostre patrimoni durant tot el cap de setmana.

Un altre tema és que fins ara les trobades eren a 2/4 de 7 de la tarda, però degut a què el dia es va escurçant, proposem començar-les mitja hora abans, a les 6 de la tarda.

Així doncs, ens trobem el proper dissabte a les 6 de la tarda, al Molí Fariner, recordeu portar guants i eines si en teniu !!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada