divendres, 17 d’agost del 2012

28/7/2012 - QUARTA INTERVENCIÓ

El dissabte 28 de juliol ens vam trobar per la quarta sessió d'intervenció al Molí Fariner. Erem un grup reduït, però vam fer una bona estona de feina com podeu comprovar a les imatges que us pengem.

Vam tenir la visita d'en David Pavón, que ens va explicar la seva experiència amb la Plataforma Salvem la Vall de la Riera, amb la qual han restaurat el Molí Fariner de Can Marquès de Pineda de Mar, mitjançant un acord amb la propietat i un premi obtingut en un concurs de la marca Ford de projectes per preservar el patrimoni. També han restaurant la font del Ferro i actualment treballen en el Forn de Calç.

El seu proper projecte és la restauració de l'aqüeducte romà de Pineda de Mar, i s'ha ofert per acompanyar-nos a visitar el Molí de Can Marquès i explicar-nos "in situ" la seva restauració. Li agraïm la seva visita.

També dir-vos que el passat dia 24 vam tenir una reunió de seguiment del projecte i que es va acordar seguir amb les tasques de neteja i desbrossament, així com d'amidaments, aixecament de plànols i recerca documental fins a final de l'estiu, llavors ens plantejaríem una segona fase d'excavació, si fos el cas.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada